18. mail Kopenhaagenist alustav paraad liigub sel aastal läbi Stockholmi, Turu, Helsingi, Peterburi, Tallinna, Riia ja Varssavi ning lõpetab Monaco F1 Grand Prix'l. Tallinna jõuab Gumball 3000 teisipäeval, 21. mail.

Publiku andmetel on klubi kuulsatest liikmetest ehk gumballer'itest sel aastal luksusautode tuuriga liitumas ning Tallinna külastamas näiteks "Rannavalve" staar David Hasselhoff, räppar ja MTV saatejuht Xzibit ("Pimp My Ride"), naisräppar Eve, rulalegend Tony Hawk ja briti DJ-trio Nero. Tegemist saab seega olema kõige hämmastavamalt rajuma kuulsuste invasiooniga, mida siinmail nähtud on!

Mitmes linnas paneb Gumball 3000 püsti suure peo koos kontsertide ja VIP-üritustega ning loomulikult saavad kõik huvilised igas peatuspunktis oma silmaga näha enam kui sajast luksusautost koosnevat rändnäitust: miljoneid maksvad Bugatti Veyronid, McLarenid, Ferrarid, Lamborghinid, Rolls Royce'id, Bentley'd, Aston Martinid, Jaguarid ja Porched ning lisaks terve rida tuunitud üliharuldasi uunikume.

Vaata, kuidas David Hasselhoff eelmisel aastal Gumball 3000 ralli New Yorgis lahti lõi:

Gumball 3000 liige on ka läinud nädalavahetusel Saku Suurhallis toimunud Simple Session 13-l osalenud BMX-rattur Nigel Sylvester: