David Piper on praegu 82-aastane vanahärra, kes aastail 1959-1960 sai kolmel korral osaleda ka Vormel-1 etappidel, kogumata küll ühtki punkti. Aga sellest alates on võimalik teda ka vormelipiloodiks tituleerida. See-eest suutis ta 1971. aasta filmi Le Mans võtetel end katki sõita, ning temalt amputeeriti osa jalast. Aga teda ja tema rohelist Porsche 917-t on nähtud hiljemgi vanade autode võidusõitudel.

Mark Hales võidusõitjana kuninglikku klassi ei jõudnud, kuigi Briti Touring Car-sarjas oli ta kaheksakümnendatel rohkem pildis. Uuemal ajal on ta aga autoajakirjanik, kes teinud kaastööd ajakirjadele Evo ja Octane ning ajalehele Daily Telegraph.

2009. aastal laenas ta seega Piperilt tema Porschet, et uudisloo tarbeks võtta mõõtu Pink Floydi trummarist Nick Masonist, kui see istus Ferrari 512S roolis. Porsche mootor läks aga pauguga lõhki.

Miljonär Piper on jõudnud auto ka Saksamaal remontida lasta ja 1,5 miljoni euro eest isegi maha müüa. Tal oli nimelt mitu sama marki autot. Ja nüüd nõuab Piper Halesilt kokku 111 000 naela (132 000 eurot) remondikulusid. Hales teatab, et sellist summat temalt võtta ei ole ja on nüüd silmitsi pankrotiga.