Stealth-mattmusta värvi kõrval on võimalik too toores toode tellida ka Eurofighteri-hallina või White Storm mattvalgena. Corvette C6'st on see masin 10 cm laiem - mõlemast küljest! Punsumise taga on eenduvad süsinikkiust rattakoopad ja küljeseelikud.

Samast materjalist on ka esimene ja tagumine spoiler. Viimasesse on ehitatud sisse nii difuusor kui LED-tagurdamistuled. Kelle süsinikkiuisu ka siis veel rahuldatud pole, saab i-le täpiks ka agressiivse tagaspoileri tellida.

BlackforceOne arendab 794 hj, millest tagarattaisse jõuab 675 hj. Selle talumiseks on LOMA transmissiooni kallal mõistagi palju vaeva näinud. 100 km/h kukub sülle 3,4 sekundiga, tippkiirus jääb aga 330 km/h piirile, mis hüpertuuningu maailmas väga kõva sõna polegi.

Reguleeritav vedrustus toetub ees 19- ja taga 20-tollistele OZ Racing Ultraleggera HLT velgedele. Pidurisüsteem on süsinikkeraamiline. Salongiski troonib süsinikkiud koos alcantaraga ning võimalusega valida kuni 300 erineva nahkkatte vahel.

Ühendriikide presidenti kummaliselt riivava nimega Corvette'i omanikuks saab 190.000.- euro eest. Kokku kavatseb LOMA luua 25 autot. Näidiseksemplariga saab tutvuda juba alates 28. novembrist Esseni autonäitusel boksis nr. 215.