Kliiniliselt efektsetes kaadrites ratsutab maailma kuulsaim autoakrobaat Ken Block Los Angeleses ühes sadamakompleksis, liikudes klipi jooksul kõikides suundades ning kokkuvõttes kõik küljed ees. Peent sõidukivalitsemistehnikat saadab industriaalkeskkonna karm koredus ning sellesse sätitud ootamatud takistused veepommide, luminofoorlambikuhjade, tulekerade, relvade jm näol.

Viis, kuidas Block oma autotantsus ehk Gymkhanas end väljendab, tekitab seda rohkem imetlust, mida rohkem videot vaadata. Mõnigi kaader näib täiesti uskumatuna, kus prominentne autotaltsutaja oma spetsiaalselt modifitseeritud Subaru Impreza WRX STI lähenevatest takistustest vaid mõne millimeetri kauguselt mööda juhib.

Nagu sõiduks kasutatud väljakule joonistatud kummikaartest näha, on ka Block enne perfektsete episoodide purki saamist pidanud kõvasti katsetama. Vaata videot ja veendu ise, kas tegemist on autotrikiprintsiga või mitte! (kenama pildi nägemiseks lülita videoakna alt sisse HD nupp)

Autoakrobaadi esituse teist lugu on vaadatud juba pea miljon korda. Tutvu ka Ken Blocki eelmise ehk esimese ja ühtlasi tema Gymkhana kultusele aluse pannud materjaliga.

Siit leiad aga loo sellest, kuidas Blocki trikiteose teise osa jaoks spetsiaalautot ette valmistati - milliseid muudatusi tehti ja kui mastaapne see 43 päeva kestnud operatsioon tegelikult oli.