Gadget Sleigh 900 (GS-900) saan on varustatud GPS-navigatsiooniga, parkimissensoritega, kinginimekirja e-lugeri, korstnakaamera ja porgandiheitjatega, saanil on lahti käiv katus, hübriid-kiirendusraketid, juhuks kui põhjapõdrad peaksid ära väsima, ja ka juhtpõdra ninapühkimise seadeldis.

Kuna saan on kavandatud talviseid tingimusi arvestades, on ta loomulikult ka varustatud soojendussüsteemidega ja ülitugeva, lausa kuulikindla Gorilla Glass-tuuleklaasiga. Voolujooneline disain annab ka maksimaalse efektiivsuse.

Iseasi, kas saani 200 000 naelsterlingi (enam kui 250 000 euro) pluss käibemaksuga hinnalipik tegelikult ka mõnele jõuluvanale taskukohane on. Firma esindajad on kinnitanud küll suurt huvi oma saani vastu, aga tellimusi jah, ei ole.
https://www.metals4u.co.uk/gadget-sleigh-gs-900/

Kahtlust tekitab ka, kas selline saan tegelikult suudab täita jõuluvanale seatud kõrgeid kohustusi - toimetada kingid jõululaupäeval kohale keskmiselt 822,6 lapsele sekundis, mis eeldaks kiirust 1050 km/s, ehk veidi enam kui 3000-kordset helikiirust. On ka arvestatud, et sama töö tegemiseks läheks vaja 214 200 põhjapõdrajõudu.

Eks ta ongi mõeldud pigem erinevaid metallist tooteid turustava firma reklaaminipina.