Kuba Kometit toodeti vahemikus 1957 kuni 1962 Wolfenbüttelis, Lääne-Saksamaal. Hinnaks oli sel 2,798 toonast marka, mis toote disainiajaloost taas päevavalgele toonud Dangerous Mindsi andmetel võrdub tänases valuutavääringus umbes 10 500 USA dollari ehk umbes 7400 euroga.

Tegemist oli piraka kaubaga, mis kaalus 131 kilogrammi ning oli 2 meetrit lai. See-eest olid selles ühendatud kõik toonased meediavahendid: lisaks televiisorile ka plaadimängija, raadio, kaheksa kõlarit ning lisatasu eest ka heli salvestav magnetofon. Ahajaa - pult oli ka!

See kõik pole aga sugugi midagi erilist, võrreldes Kuba Kometi disainiga, mis võtab lausa ahhetama: "meediakompleksil" oli suur purjekujuline keeratav paneel, mis oli vahtrapuust ning haruldasest tumedast puidust, mida toodi Aafrikast.

Tänaseks on Kuba Kometeid alles umbes 10 tüki, pooled neist Ameerikas ning üks Ohio telemuuseumis. Pole vist vaja märkidagi, et kollektsionääride jaoks on tegu ihaldusväärse esemega, mille eest on küsitud kuni 8000 dollarit.