Seetõttu ei pruugi me aduda pakutud hõrgutiste täielikku maitsepotentsiaali. Millest on kahju — meile endile.

Kus häda kõige suurem, seal tuleb õnneks appi YouTube. Vahendame portsu videoid, mis õpetavad, kuidas üht või teist toitu õigesti tarbida.

Muffin (cupcake)

Kõrvaldage muffini alumine kiht ja asetage see täidisekuhja peale tagurpidi. Nii omandab see kena, mugava ja hamburgerilaadse pätsi kuju.

Banaanid

Banaani koorimist peaks tegelikult alustama tipmisest otsast, mitte saba poolt.

Nii tuleb koor maitsva puuvilja ümbert suurema pingutuse ja igasuguse mäkerdamiseta kenasti maha.

Kanatiivad

Ahjus küpsetatud kanatiibade lapiku osa nautimiseks pole vaja lihakilde lõpmatuseni kahe kondikese ümbert hammastega kitkuda.

Selle asemel väänake kondid enne söömahakkamist tiivatüki küljest lahti ja tõmmake otsast välja. Tulemuseks on kondita lihasuutäis, mida on endiselt kerge kastmesse kasta.

Herned

Lömastage herned kõigepealt kahvli või lusikaga. Kuna herned pole nüüd enam ümmargused ega veere laiali, saab need kenasti suhu tõsta.

Krabid

Krabide söömiseks pole vaja neid vasaraga kildudeks peksta; piisab lihtsalt katkimurdmisest. Nii saate krabist kätte kõige rohkem liha.

Seejärel murdke küljest iga jala sõraosa, eemaldage kõva koorik ning kaevake sõra abil välja võimalikult palju jalaliha.

Ketšupitorbik

Sikutage ketšupi serveerimistorbiku serv lahti, nii et see avaneb umbes nagu lehvik, moodustades laiema serveerimispinna — nii saate ka rohkem ketšupit.

Õunad

Alustage söömist alumisest otsast ja liikuge ülespoole. Sel moel manustate õuna "kogu raha" eest ja prügikasti viskamiseks ei jäägi midagi peale saba, sest soovi korral võite ära süüa ka õunasüdame.

Sushi

Õige moodus sushi söömiseks näeb välja kardinaalselt erinev sellest, mida paljud peavad tüüpiliseks meetodiks. Enamasti sushit isegi valmistatakse valesti ja serveeritakse ebakorrektselt!

Laua taga istumise asemel peaksite võtma koha sisse sushileti ääres, kus teile pakutakse ühe ampsu suuruseid, mähkimata ja rullimata kalatükikesi.

Neid tuleks süüa sõrmede, mitte söögipulkade abil. Maitsekastmeid tuleks lisada õige napilt. Ingverilõike sööge palade vahele hõrkude maitsete neutraliseerimiseks ehk n-ö suulae puhastamiseks.