Mõnel Leedu maanteel oleks ehk selline asi karistamata möödunud, aga nüüd mõisteti 51-aastane juht Briti kohtus tingimisi 15 nädalaks vangi, lisaks kaotab ta 18 kuuks juhtimisõiguse ja peab maksma kohtukulude katteks 85 naelsterlingit (106 eurot).

Nendele, kes veel ei tea, tuletaks meelde, et Inglismaal kehtib vasakpoolne, Leedus parempoolne liiklus ja eriti Ida-Euroopa liikluskultuuriga maadest pärit juhile võib sealsetel kiirteedel liikumine üsna harjumatu tunduda. Leedulane oli ka Inglismaal rekkajuhina töötanud vaid kaks kuud, kuni ta 23. oktoobril sellise rikkumisega hakkama sai. Autojuht tunnistas end kohtus süüdi.

Tagasipööre sellises kohas teel on igatahes asju, mida teha ei tohi. Ja nagu arvata võib, on teel ka kaamerad, mis sellised rikkumised kindlasti fikseerivad. Oli vaid juhus, et liiklust oli hõredalt ja keegi tegelikult viga ei saanud.

Tasuline kuuerealine maantee M6Toll on 2002. aastal valminud 43-kilomeetrine lõik, mis suundub Birminghamist Wolverhamptonisse ja suured kaubaveokid peavad sellel sõitmiseks tasuma 11 naelsterlingut, sõiduautod poole vähem. Kiiruspiiranguks teel on 70 mph ehk siis 112,6 km/h, kohati veelgi vähem.