Bissell Kanada brändihaldse juht Ravi Dalchand otsustas avalikult tõestada, et tema usaldus tööandja toodete tõhususe vastu on jäägitu.

Ta läks Toronto metroosse, puhastas Bisselli imeja abil põrandapinda, kus tuhanded talluvad, ja kallas sinna pastarooga. Ja siis hakkas seda kõigi nähes sisse vohmima. Mida kohe kätte ei saanud, selle kogus leivatükile.

See toimus Bloori peatuses, mis on Toronto metroos üks rahvarohkemaid. Videost näeb ehmunud pealtvaatajaid, kes seda sündmust tunnistavad.

Dalchand väidab, et reklaamtriki väljamõtlejatel oli teda üsna kerge nõusse saada. "Mulle öeldi, et see aitab kohtinguelu parandada," ütleb ta naljaga pooleks. "Kuna see toode on nii innovaatiline, pidasime paremaks inimesi šokeerida ja esitada lugu tavalisest teisiti. See on toode, mida kasutan ise ja soovitan!"

Bissell Symphony All-in-One Vacuum and Steam Mop pole muidugi tavaline tolmuimeja, vaid aurpuhastab lisaks imemisele. Sellise võite hankida umbes 150 euro eest, vähemalt dollarites hinda eurodesse arvestatuna.