Ta otsustas välja selgitada, et kui palju arbuuse saab arbuuse minutiga pooleks lõigata, kui lamada ise selili, lasta kellelgi endale arbuuse kõhu peale asutada ja kasutada lõikamiseks mõõka. Jah, loe see lause uuesti üle, meil on aega oodata.

Mees on 63-aastane USA-s New Yorgis elav Ashrita Furman, mõõk on katana-tüüpi ja uute rekordite püstitamine on tema hobi – tema nimel on enim Guinnessi rekordeid maailmas.

Minuti jooksul tegi ta otsa peale 26 arbuusile, või siis 26 arbuusist 52 – oleneb, kuidas asja vaadata. Guinnessi raamatu esindajad nõudsid talt muide tunnustuse saamiseks minuti jooksul vähemalt 20 poolekslõigamist.

Furman muljetas hiljem Reutersile: „Olen täiega elevil. Esimene reaktsioon oli tunda kergendust, et ma end ei tapnud. Teiseks tundsin rõõmu, et tegin mitte ainult oskuslikkust nõudva rekordi, vaid leiutasin selle rekordi ise. Nüüd on teistel võimalus püüda seda üle lüüa.”

Mr. Versatility (Hr. Mitmekülgne) hüüdnime kandev mees on kogunud alates 1979. aastast juba üle kahesaja Guinnessi rekordi.

Esimene rekord täitus 27 000 tähthüpet (ingl jumping jacks) tehes. Tema kontol on ka rekordid nagu minuti jooksul suurima hulgade nugade kinnipüüdmine (54) ja minuti jooksul suurima hulga viinamarjade endale suhu püüdmine (86).