(2000. a loenduse andmetel) 274 elanikuga Wallsburgi linnal ei õnnestunud valimisi välja kuulutada ka kaks aastat tagasi; toona tuli linnaametnikud vastavatele postidele lihtsalt määrata.

Osariigi valimisametnikud tegid Wallsburgi toonastele linnajuhtidele ülesandeks teenida, kuni kahe aasta pärast õnnestub läbi viia korralised valimised.

Ei Wallsburgi linnapeal ega ka sealse volikogu neljal liikmel polnud rahvahääletuse ärajätmiseks mingisuguseid omakasupüüdlikke tagamõtteid; nad lihtsalt unustasid valimiste korraldamise ära.

Wallsburg on nii tilluke asula, et sel puuduvad nii veebileht kui ka palgalised omavalitsustöötajad. Enamasti ei vasta linnavalitsuse tühjas kontoris keegi ka telefonikõnedele, kuna sealseid ruume kasutatakse ainult ametlikeks nõupidamisteks. 
Foto: Wikimedia Commons

Praeguse linnapea kohusetäitja Jay Hortini isa Frank tunnistas, et tal pole aimugi, kuidas linnaametnikud valimised korraldada unustasid, lisades, et tõenäoliselt poleks omavalitsuse territooriumil niikuinii kedagi valida.

"Nädala sees linn tühjeneb, kuna siin ei leidu tööd," selgitas Frank Hortin. "Meil on paar väikest poekest, kuid enamik inimesi käib tööl linnast väljas — ma ise sõitsin 20 aastat igal tööpäeval Salt Lake Citysse."

Wallsburg asub kõrgel Wasatchi mägedes nelja miili kaugusel Deer Creeki paisjärvest. Talviti pääseb linna — ja sealt minema — ainult üht teed pidi.

Utah' osariigi linnade liiga andmeil omistati Wallsburgile linnaõigused 1917. aastal.