Võistluse üldvõitjaks krooniti Sarah Skinneri foto, mis kannab nime "Grab life by the.." ehk "Haara elul..". Botswanas tehtud foto tegija oli võistluse võidu üle väga õnnelik: "See teadmine, et see pilt levitab mööda ilma naeru ja rõõmu, soojendab mu südant," ütles Skinner. Lisaks üldvõidule sai tema foto ka maaolenditest tehtud piltide kategooria võidu.

Võidufoto: "Grab life by the.."

Rahva lemmik ning veeolendite kategooria võitja on Harry Walkeri Alaskas tehtud foto, mis kujutab saarmast. Imestust väljendava pildi originaalpealkiri on "Oh My".

Veeolendite ja rahva lemmiku kategooria võitja: "Oh My"

Õhuloomade kategooria võitjaks sai Horvaatias Vlado Pirsa tehtud kujutis, millel on näha värvikat linnuelu. Pildi nimi on "Family Disagreement" ehk "Peretüli".

Õhuolendite kategooria võitja: "Family disagreement"

Portfooliokategoorias anti auhind Elaine Kruerile, kelle neljast fotost koosnev seeria "First Comes Love.. Then Comes Marriage" (e. k. "Esmalt tuleb armastus.. siis pulmad") kujutab Lõuna-Aafrika maasuslikute armuelu. Fotoseeria kulmineerub pulmaga.

Portfooliokategooria võitja: "First Comes Love.. Then Marriage."


Lisaks sellele valiti välja 12 tähelepanuväärset fotot, mis napilt auhindadest ilma jäid. Nendega saad tutvuda allolevas galeriis.