Ootusärevuse leevendamiseks või siis hoopis varase jõulukingina võid tähesõdade-fännile kinkida dušiotsiku, mis võimaldab sarja legendaarse pahalase Darth Vaderi pisarates kümmelda.

Täpselt nii: kuigi võinuks arvata, et iga võimalik "Star Warsi" teemaline toode on juba ammu müügile ilmunud, hakkas Bed Bath & Beyondi e-poes silma selline tore asjake nagu Darth Vaderi pea kujuga dušiotsik.

Foto: bedbathandbeyond.com

Pisarates kümblemine läheb maksma 28,02 eurot pluss võimalikud saatmiskulud. Otsik saadab vett välja kolmes eri režiimis, vastavalt kasutaja soovile.

Foto: bedbathandbeyond.com

Samas võib valida hoopis "Star Warsist" hästi tuntud roboti R2-D2 kujulise dušiotsiku, mis maksab isegi vähem (23,35 eurot). Tema ei nuta su peale, vaid väljutab vett esiosa kaudu.

See näeb vähemalt ühes režiimis natuke välja pissimise moodi, kui BBB saidil olevate piltide põhjal otsustada. Aga noh – kuna ta on robot ega sarnane välimuselt inimesega, pole tulemus kuigi rõve.

Bed Bath & Beyond on Põhja-Ameerika päritolu kodukaupade kett, mis teenindab kindlasti rõõmuga ka eestimaalasest klienti.

E-poe keskkond kuvab kohe vaikimisi valikuna "kaup saata Eestisse" (ship to Estonia, mille kõrval on sinimustvalge lipuke) ja esitab hinnad eurodes, et huvitatud šoppaja liiga palju guugeldama ei peaks.