USA loodussõprade-loomauurijate ringkond on praegu ülimalt nördinud, sest tapetud, Lamari oru hundikarja kuulunud hunt oli ilmselt üks kõige enam jälgitud ja ka kõige populaarsem hallivatimees selles maailmakuulsas rahvuspargis.

Kaelas oli tal 4000 dollarit maksnud jälgimisvõru, kuna teadlased olid jälginud juba aastaid sealsete huntide käitumist ja liikumisi. Ta oli niivõrd populaarne ka loodusvaatlejate seas, et hüüdnimeks oli hundile pandud "rock star," viitega siiski kaljule, mille otsas ta ümbruskonda jälgis, mitte muusikastiilile.

Kohalike ametnike kinnitusel leiti see hunt nüüd tapetuna väljaspool Yellowstone'i piire Montanas, mis tekitas ka debati kas huntide jahtimist tuleks rangemalt reglementeerida. Yellowstone'i piirides on hundid küll kaitstud, väljaspool neid aga ei kaitse hunti isegi mitte kallis teadlaste kaelavõru.

Yellowstone'is elab vähem kui sada hunti, mis on suur saavutus, kuna veel seitsmekümnendatel polnud rahvuspargis ühtki hunti. Oli vaja lausa USA kongressi otsust 1991. aastast, et hundid sinna tagasi tuua. Naaberosariigid on aga hõlbustanud 2009. aastal looduskaitse alt välja võetud huntide jahti, Wyoming lubas hiljuti esimest hundijahti mitme aastakümne jooksul.

Yellowstone'i nüüd hukkunud hundi kaaslane, isane hunt numbriga 754 tapeti eelmisel kuul.