Oscarigaalat ja akadeemikute maitset aasta parimate valimisel on aja jooksul muidugi kõvasti kritiseeritud, aga see sündmus huvitab siiski paljusid – nii pühendunud filmisõpru kui ka tavainimesi. See on kindlasti tuntuim filmiauhind üldse.

Forte leiab, et sulle kuluks Oscarijagamise eel ära interaktiivne mäng, mida otse internetibrauseris proovida. Üle viie minuti ei kulu!

Selle eesmärk on testida oma mälu hiljutiste Oscari-võitjate teemal, siin ei tahagi rohkem ära öelda.

Tuleb tunnistada, et pakutav väljakutse on raske, eriti kuna see käib aja peale ja saab juba esimese eksimuse järel kohe läbi.

Siis võid muidugi uuesti alustada, kuid mängu aluseks olev nimekiri ilmub iga kord eri kujul, et eelnevalt täppipandud vastuste leidmine liiga hästi ei sujuks.

Oscarihuvilisele pakub kindlasti huvi! Aga jõukohane on see eelkõige minusugusele filmifännile, kes suudab enamiku nimekirjas olevate linalugude ilmumisaasta peast ära öelda. Või siis neile, kellel on Oscari-võitjate nimekirjad väga hästi pähe jäänud.

Ja ei mingit spikerdamist! Muidu pole üldse lõbus.

Ülaloleval fotol: Tohutusuur Oscari kuju 2015. aasta Oscari-nominentide väljakuulutamise üritusel 15. jaanuaril USAs Beverly Hillsis.