Hoone omanikeks on Glover Park Groupi kaasasutaja Joe Lockhart ja tema abikaasa, Glamouri kohaliku väljaande toimetaja Giovanna Gray Lockhart. Joe Lockhart töötas Valges Majas pressiesindajana Bill Clintoni ametiajal.

Tudorite stiilis ehitatud kivimajas on üheksa magamistuba ja kaheksa ja pool vannituba, ehitatud on hoone aastal 1928 ja tunamullu vahetas ta omanikke 5,3 miljoni dollari eest. Hoone enda väärtuseks hinnatakse 6,3 miljonit dollarit. Õues on ruumi kaheksale kuni kümnele autole, villa juurde kuulub ka uhke aed, hoones on suurejooneline elutuba ja söögituba, lisaks saaks eraldi korteri seal ka Barack Obama ämm, kes pere juures elab.

Kalorama on elitaarne linnajagu, kus enamasti peavad residentse suursaadikud, presidentidest on seal varem elanud näiteks Woodrow Wilson, William Howard Taft, Franklin D. Roosevelt, Warren Harding ja Herbert Hoover, kas enne või pärast 1921. aastat. Wilsonite maja on tänapäeval muuseum, Taftide majas asub nüüd Süüria suursaatkond, Roosevelti majas elab Mali suursaadik, Hardingute majas Monaco suursaadik, Hooverite majas asub aga Myanmari suursaatkond.