Just seda plaanib anonüümseks jääda sooviv miljonär, kes otsib hetkel tulevast mänguareeni välja ehitama hakkavat disainerit. Vaid ühe võitjaga mäng toimuks erasaarel ning selles saaks osaleda 100 mängijat, kellest üks viib koju ka 115 000 euro (100 000 Suurbritannia naela) suuruse autasu.

Kuidas see välja teenida? Samamoodi, nagu battle royale videomängudes või "Näljamängudes" - ole viimane, kes saarel tekkivas madinas "ellu jääb". Päriselt keegi loomulikult saarel toimuvas mängus surma ei saaks, osalejad kasutaksid väikeste plastikkuulidega airsoft-relvasid ning puudutusi registreerivaid kehakatteid.

Kokku kestaks üritus kolm päeva, võistluspäevad oleksid 12-tunnised. Toit ja telkimisvahendid oleks ürituse korraldaja poolt, seega päris "Näljamängud" need ei ole ning toitu iseseisvalt metsast otsida ei tule, samuti saab rahus magada, ilma, et peaks kartma, et keegi kõri kallale kipub.

"Battle royale mängud on viimase paari aasta jooksul väga populaarseks saanud ning meie klient on nende väga suur fänn," selgitab miljonäril üritust organiseerida aitava rikkurite kuulutusportaali HushHush juht Aaron Harpin. Tema sõnul võiks üritus edu korral muutuda lausa iga-aastaseks traditsiooniks.

Praeguse kava järgi toimuks mäng selle aasta lõpus, osalejad üritusele veel registreeruda ei saa. Küll aga on mängudisaineri kuulutus jätkuvalt aktiivne - töö kestaks kuus nädalat, disainer saaks päevas 1500 Suurbritannia naela palka. Vaata kuulutust SIIT!