Kuna jõledat sündmust hakati seostama üleloomulike jõudude mõjuga ja maja järgnevalt ostnud pere sealt hirmuga pages, ilmus juhtunu põhjal raamat ja selle põhjal moodsaks klassikaks kujunenud film "The Amityville Horror" (1979).

Nüüd kannab Amityville'i oma pealkirjas Wikipedia väitel juba 17 filmi ja peagi lisandub veel üks - mõni on järg algupärasele linaloole, mõni pigem uusversioon, mõni kasutab tuntud nime lihtsalt tähelepanu kogumiseks, et muid lugusid esitada.

Aga elumaja, millest kõik alguse sai, on alles, endiselt elukõlbulik ja taas müügil. Kinnisvaraportaal Realtor.com pakub seda 850 000 USA dollari (765 110 euro) eest.

Kurikuulus maja tekitas paljudes koduotsijates ilmselt uudishimu, sest see kujunes saidil ruttu üheks enim vaadatud elupinnaks. Paraku ei ole seni keegi soovinud raha välja käia.

Maja esindav maakler kinnitab siiski, et tõsiseid huvilisi leidub (nagu nad kunagi vastupidist väidaks). Tema sõnul on huvilised kohalikud, kes on hoone ajaloost ja kurikuulsusest täiesti teadlikud.

Üleloomulike jõudude eest pagenud pere järel on Amityville'i õuduste majal on olnud veel kolm omanikku. Viimane ostis selle 2010. aastal 950 000 USA dollari eest.