Kõigi muude uudiste virvarris jäi Fortel kuidagi kajastamata Galyoni-kaksikvendade surm. Nemad olid kõige kauem elus püsinud kokkukasvanud (nn siiami) kaksikud.

Nad jõudsid vanimate elavate kokkukasvanud kaksikutena Guinnessi rekordite raamatusse 2009. a ja püstitasid rekordi üldse vanimaks elanud selliste inimestena aastal 2014.

Rinnakust ja kubemepiirkonnast ühendatud vennad nägid ilmavalgust 28. oktoobril 1951 USA-s Ohio osariigis Daytonis ja surid 4. juulil 2020 samas linnas. Surm saabus südamepuudulikkuse tõttu.

Arvestades nende omapärast välimust pole ime, et vennad teenisid raha ja toetasid aastaid vanemaid esinemistega tsirkustes ja karnevalidel (peres oli kokku üheksa last). Selline elu tegi nad kuulsaks ja viis esinema nii kodumaal USAs kui ka Ladina-Ameerikas. Vendadest on valminud ka vähemalt kolm dokumentaalfilmi.

Galyonid üritasid isegi ajateenistusse pääseda, aga lükati tagasi.

Nad lõpetasid kolme aastakümne pikkuse esinejakarjääri 1991. a ja elasid omaette kuni 2010. aastani, kui terviseprobleemid sundisid taas sugulastega kokku kolima.

Daytoni elanikud kogusid raha, et kaksikud saaksid oma kodu korras renoveerida ja spetsiaalselt neile ehitatud ratastoole kasutada.