22-aastane Kevin Chenais, kes kaalub 230 kilogrammi, saabus koos vanematega Londoni Heathrow' lennuväljale pärast seda, kui Virgin Atlantic nõustus ta lõpuks New Yorgist Euroopasse tooma, vahendab Sky News.

Chenais oli USA-s alates 2012. aasta maist hormonaalset tasakaalutust ravimas ning pidi eelmisel kuul British Airwaysiga koju naasma, kuid lennufirma keeldus teda pardale võtmast, väites, et ta on liiga raske.

Perekond püüdis seejärel ookeani ületada reisilaeval Queen Mary 2, kuid ka laevafirma keeldus Chenais'd pardale lubamast.

„Kohutav, kohutav, kohutav,“ kirjeldas Chenais Heathrow' lennuväljal oma kannatusi. „Lend oli tõeliselt raske, ma nutsin kogu lennu.“

Chenais tänas Virgin Atlanticut enese pealevõtmise ning tema ja vanemate piletite eest maksmise eest.

„See oli neist väga lahke, aga mul oli väga ebamugav,“ ütles Chenais. „Mul on palju probleeme nahaga reitel ja iste oli väike.“

Chenais' ja tema vanemad võtsid Heathrow'l vastu Prantsusmaa konsulaartöötajad, kes püüdsid korraldada neile koha Eurostari rongil.

Eurostar teatas aga, et keeldus Chenais'd peale võtmast evakuatsioonireeglite tõttu.

„Tema kaal tähendab seda, et me ei suudaks selle isiku eest hoolitseda ega teda evakueerimisel kanda,“ teatas Eurostari pressiesindaja.

Perekond otsib nüüd muid võimalusi. Ilmselt tuleb La Manche ületada laevaga.

Perekonna lõplik sihtkoht on Ferney-Voltaire'i linn Šveitsi piiri ääres.