Abikaasa Lee, keda politsei jõudis isegi naise tapmises kahtlustada, taotles üheksa aastat hiljem teadmata kadunud naise surnuks kuulutamist ja
tegi ka vastava otsuse. Mees sai kätte elukindlustusraha, jõudis ka uuesti abielluda.

Nüüd aga ilmus 54-aastane Brenda ootamatult Floridas politseijaoskonda ja teatas, et ta on elus. Kodutute keskel 10 aastat elanud Brenda ise on põhjendanud kadumist sellega, et mees tahtis end temast lahutada. Ta olevat küll kahetsenud laste mahajätmist, aga polnud teinud ühtki katset perekonnaga ühendust võtta. Elas ta kodutute keskel sildade all, toitu otsis prügikastist, kerjas, vahel sai ka mingeid juhutöid. 

Nüüd seisab ees juriidiline probleem, kuidas teda elavate hulka tagasi tuua. Ka varem on olnud USA-s juhtumeid, kus keegi surnuks kuulutatud isik uuesti välja ilmub, aga siis on olnud tegemist ka sihilike pettustega. Kohus ta surnuks kuulutas, kohus peab selle otsuse ka tühistama.

Abikaasa Lee on jõudnud juba uuesti abielluda, ka täiskasvanud lapsed ei ole just vaimustunud emast, kes neid saatuse hooleks jättis. Aga see probleem pole enam juriidiline.