Maastikul oli pärast varingut pilt, nagu keegi oleks suuri kivikuule liivas veeretanud, hiiglaslikke keeglikuule, mis peaks vihjama ka sellele, et neid veeretada võis olnud vaid tõeline hiiglane.

Hiiglase mõõt on ka teada, enam kui 2000 meetrit. Asula nimeks on itaaliapäraselt Ronchi, kuigi kohalikud lõunatiroollased eelistavad siiski nimekuju Rungg, paikneb see nn Lõuna-Tirooli Veiniteel (Südtiroler Weinstrasse) täpselt meie Suure Munamäe kõrgusel 318 meetrit üle merepinna, kuid mäehari, mille all ta paikneb, kerkib 2000 meetrini. Ja sealt need kivimürakad alla veeresidki, 21. jaanuaril 2014. Jutt on umbes 400-, 160- ja 75-kuupmeetristest kivimürakatest.

Külas elab vaid 140 inimest ja paistab, et nendel läks õnneks, keegi selles varingus viga ei saanud, kuid kohalik majaomanik pidi oma kõrvalhoonetega juba midagi tõsisemat ette võtma, loodusjõudude ees osutusid need liiga nõrgaks. Tuleb ka meeles pidada, et suurim kivi, otse majast allpool, poolel teel maanteeni, on veerenud mäest alla juba palju aastaid varem.

Tänaseks on peremees mõistagi suurima dpurustused juba ära parandanud, aga selliseid kivimürakaid oma aiamaalt teisaldada ikka tavaline inimene ei suuda.