Nende koduse Venemaa vastu kehtestatud majanduslike sanktsioonide tõttu pole see aga enam võimalik.

Veebis ringlevad uudised, et ettevõte ei vannu aga alla ja proovib õnne hoopis uues valdkonnas... rõivatööstuses.

Kalashnikovi grupp ei kavatse oma n-ö juurte juurest siiski liiga kaugele rännata. Need saavad olema militaarset stiili meesteriided, mida on plaan hakata müüma 60 poes üle Venemaa.

Ettevõtte turundusdirektor Vladimir Dmitrijev esitab veenva seletuse: kui teised algupäraselt mitte-rõiva-tootjad on seda proovinud ja edu maitsnud, näiteks Ferrari ja Caterpillar, siis miks mitte Kalashnikov.

"Kalashnikov on ülemaailmne kaubamärk. Me usume õigusega, et meie sümbolit kandvad rõivad ja suveniirid saavad nõutavaks kaubaks." Sm Dmitrijev mõtleb suveniiride all tõenäoliselt aksessuaare nagu rahakott või päikeseprillid.

Riietest pilte aga veel ametlikult ilmunud pole, nii et lepime lihtsalt fotoga Kalashnikovi seni kaugelt tuntuimast tootest, ründerelvast AK-47.

Ja kuna ingliskeelsed saidid ei suutnud uudist kajastades vältida mõnda sõnamängu riiete ja kill'imise teemal, siis lisan ka mina lõppu rea vanast Right Said Fredi poploost, mis tundub väga paslik: of course looks are meant to hurt, that's why girls dress to kill!