Oddee.com eeldab, et nende kasum ilmselt ei küündi küll üüratutesse suurustesse, kuid huumoripunktid annaks neile meestele ja naistele küll nende reklaamide eest. Ilustamata kujul, siin need on:

Loe mu huultelt
"Ma väga ihaldusväärsete huultega huulemodell :) Maksimaalselt kaks sõna: üke ülemisele ja üks alumisele huulelel. Ma kirjutan su sõnumi oma huultele ja siis teen pilti! Garanteeri, et tekst on korrektne ja selgemini öloetav kui konkurentidel! Kirjutan musta värviga. Aitäh! PS: Huulerõngas on valikuline."

Tantsin Sulle ketšupitossudes
"Olen nõus ketšupit oma Nike AirForce One tossudesse kallama ning kannan neid viis minutit (tehes mis iganes liigutusi sa soovid). Võibolla on sinep rohkem sinu stiil. Valik on sinu."

Luban oma sõbral end lüüa
"Ma luban oma sõbral end lüüa. Sina valid kui valus löök on skaalal 1-10 ning siis ta lööb mind."

Piraajad, kes söövad kõike!

"Mul on kolm piraajat, kes söövad kõike, mida akvaariumisse panna. 5 dollari eest võid mulle öelda, mida sa soovid, et ma neile sinna paneks ning ma teen seda."

Edastan su sõnumid... toiduga!

"Kas on midagi, mida sa soovid öelda teistmoodi ning unikaalsel moel? Ütle mulle oma sõnum ning ma kirjutan selle sulle eriliselt ning saadan sellest pildi. PALUN püüa lühikesed sõnad valida, nii et need mahuks röstsaiaviilule - 10 tähemärki kõige enam, sellest enam kisub juba räpaseks! "

Kas ärihai Sinus tõstis pead? Mida oleksid sina 5 dollari või umbes 4 euro eest nõus tegema?