See, et sa tellimuse tavalise söögikohaga võrreldes kiiresti kätte saad, ei tähenda muidugi, et toit on tingimata värske. See võis tükk aega kusagil soojas olla ja ostjat oodata.

Kindlasti kõlbab ka oma aega oodanud toit süüa, aga kui tahad McDonald'sis alati just värskeimat võimalikku ampsu, siis on selleks üks nipp.

Enda väitel kunagi McDonald'sis töötanud Kamran Adnan ütleb, et sinna tasub minna ajavahemikus 12-14 või 17-19 ning küsida ka kviitungit.

Selline käitumine annab teenindajale märku, et sa oled asjapulk, keda Adnan nimetas gapbuster'iks ja kes on McDonald'si palgal. Sellise tüübi eesmärk on tavainimese kombel seal käia, midagi osta ja toidu-joogi kvaliteeti veebis või mujalgi kõrgelt hinnata.

Kviitungi küsimine pole loomulikult kindel märk, et leti ees seisab gapbuster. Töötajad teavad siiski aga sellisel juhul värskeimat võimalikku toitu serveerida.

See näide kehtib Adnani kodukandis USA-s ega pruugi edukalt toimida Eestis või mujal, aga huvitav lugu ikka.

Quora kasutajad loetlevad teisigi hack'isid, mille abil McDonald'ist parim võimalik kasutajakogemus välja võluda. Näiteks tasub friikartuleid küsida värskelt või ilma soolata.

Aga iga soovituse puhul tasub muidugi arvestada, et see ei pruugi kõikjal tulemusi anda. Aga proovida ju võib. Kellele ei meeldiks nutikalt kulutada.

Sellist lookest ei saa lõpetada ilma üleskutseta, et kui sina, armas lugeja, tead samuti selliseid väikseid nippe, anna neist kommentaarina teada.