Värskelt on selgunud, et ta nõustub siiski ka viiendas Indiana Jonesi filmis nimiosa täitma. See ilmub praeguse plaani kohaselt 2019. aasta juulis ehk napilt peale härra 77. sünnipäeva. Võib ümardada küll, et 80. juubeli eel.

Uudise muudab pikantseks see, et Jones on tempokate seiklusfilmide sari, mis eeldab nimiosatäitjalt head füüsilist vormi. Teose valmides juba oma 80. juubelile lähenevalt inimeselt on seda vast palju oodata.

Internetis levivad esmased reaktsioonid uudisele filmist ongi skeptilised ja heidavad Fordi jätkuva rakendamise üle nalja.

ekraanitõmmis

Filmitegijad saavad muidugi eri nippide abil Fordi ekraanil nooremana näidata ja lasta kaskadööridel tema tegelase trikid ära teha. Aga milleks kogu see vaev, kui võiks lihtsalt noorema näitleja palgata?

Neljas jagu (2008) viis nagunii sarja üldiselt kõrge maine alla ja ükski fänn poleks ilmselt nii põikpäine, et nõustuks jätkuosa vaatama ainult tänu algupärase staari osalusele.

Nii ehk naa, mis Fordi kuulsamaid linalugusid puudutab, siis on vananev härra hinnas ka nüüd, kui neile õhinal järgesid plaanitakse.

"Star Wars 7" on juba ilmunud, kaheksas tuleb ka varsti, plaanis on aga nii viies Jones kui ka "Blade Runneri" jätkuosa.

Artikli avafotol on Ford paari kuu eest "Star Wars: osa 7" esilinastusel Londonis ja näeb tõesti päris kõbus välja. Eks saame näha, kuidas ta veel joosta ja trikke teha suudab, 2019. a juuli pole enam kaugel.

Kogu loo moraal on siiski positiivne, eriti arvestades, kuidas moodne ühiskond vananemist kardab: isegi 80. eluaastale lähenev inimene võib endiselt tegus olla. Kohe nii väga, et paljud inimesed maksavad selle nägemiseks raha!

(Ärme unusta, et piletimüügilt on edukaim Jonesi film see neljas, mille tegemise ajal oli mees juba julgelt üle 60 aasta vana.)