Bermuda kolmnurk: salapärane, ebamaine ja kohati ka surmav koht. Kartmatud uurijad on aastakümneid sukeldunud sellesse müsteeriumite labürinti, mis on peidetud sügavale Maa kõige mõistatuslikumasse paika.

Mõned inimesed on spekuleerinud, et seal esinevaid ajaga seotud anomaaliaid, kadumisi ja veidraid fenomene on võimalik selgitada looduslike ilmingutega. Teised aga väidavad, et seal peituvad ühe edasijõudnud ja tundmatu kultuuri mahajäetud jäänukid – ulmeline tehnoloogia ja tohutud energiamasinad, mis võivad sõna otseses mõttes aegruumi moonutada ja avada väravaid meie maailma ja teiste reaalsuste vahel.

Püramiidi avastamine seab kahtluse alla praeguse arheoloogiateooria

Tohutu ehitis, mis on ehk isegi suurem kui Egiptuses asuv vaarao Cheopsi püramiid ja mille olemasolu kinnitas esmakordselt 1960. aastatel üks arst, on nüüd sõltumatult tuvastatud Prantsusmaa ja Ameerika Ühendriikide sukeldumisrühmade poolt.

See avastus on vapustanud teadlasi üle kogu maailma. Kas nad kõik tormavad seda ehitist uurima? Ei. Palju tõenäolisem on see, et nad eiravad seda uudist järjekindlalt. Kui nende teadlaste arvamust küsida, võtavad nad ametlikult selle küsimuse teemal ülimalt skeptilise seisukoha, eriti arvestades selle avastuse võimalikke tagajärgi.

Leitud püramiid võib kinnitada mõnede inseneride väiteid, et püramiidid ehitati hiiglaslikeks energiaallikateks või ka toetada teooriat, et iidne Atlantise linnriik oli tõepoolest olemas, või isegi pakkuda vastuseid salapärastele vahejuhtumitele, mis on alates 19. sajandist aset leidnud ühes Atlandi ookeani piirkonnas, mis on saanud endale nimeks Bermuda kolmnurk.