Forte kirjutas novembri lõpus, et Hyperloop-tulevikutranspordi teostamiseks vajaliku tunneli loomisega tegelev firma The Boring Company müüb üllatavalt edukalt oma logoga nokamütse.

Sama ettevõte suutis Muski renomeele hiljuti lisada ootamatult aga veel teisegi hitt-toote: päris leegiheitja!

Boring Company temaatikaga ilustatud leegiheitja maksis 500 USA dollarit (meie rahas 400 eurot) ja eeltellida sai seda firma kodulehel. Just nimelt sai, sest partii suurus oli 20 000 eksemplari ja huvilised tellisid kõik need paari päeva jooksul ära.

10 miljonit käivet koos nagu niuhti, millega tunnelitegemist arendada! Kauba saab kätte Boringu lubaduse kohaselt kevadel.

Millest mõte selline toode müügile võtta, eriti, kui firma eesmärk on täiesti erinev? Musk on naljatanud, et kui Boring Company nokatsid läbi müüakse, siis toovad nad müügile leegiheitjad. Ju siis lihtsalt nupukas promotrikk. Ja töötas!

Musk märgib lisaks, et kuni 10 jala ehk kolme meetri kaugusele leeki heitvad seadmed on USA justiitsministeeriumi alluvusse kuuluva BATF-i (alkoholi, tubaka, tulirelvade ja lõhkeainete amet) poolt lubatud. Sellega olla lahe näiteks pähkleid röstida. Vähemalt nii tõlgin ma tema mitmemõttelisena kõlava väljendi to roast nuts.

Boringu nokatseid läks 20-dollarilise tükihinnaga hiljuti kaubaks umbes 50 000, aga nüüd levivad need mustal turul isegi viis korda kallimana. Ilmselt võivad hinnad veelgi tõusta, ja ka leegiheitjate osas.