Venemaal Lipetski kandis peeti festivali nimega Rusborg, kus keskaja ja võitluskunstide fännid käivad vanu lahinguid läbi mängimas. Parasjagu oligi käsil stseen nimega „võitlus sillal“, kui üks sõdalane kolm meetrit võitlejatest kõrgemal lendava drooni täpse odaviskega alla otsustas tuua. Oda polnud terava otsaga pärisrelv, mistõttu see drooni ei purustanud, lennumasin kukkus lihtsalt maha.

Russia Insider ütleb, et arvamused mineviku ja tuleviku koomilise kokkupõrke osas jagunevad kaheks, ent üldjuhul on inimesed siiski avaldanud nördimust kaaskodaniku vara lõhkumise osas. Teisest küljest aetakse Rusborgi festivalil autentsuse huvides üsna karmi liini – isegi aluspesu peab olema keskaegne, ei mingeid Friendse või muud tavapärast. Droon oli oma pideva suminaga keskajafanatid lisaks üsna närvi ajanud.

Rusborgi festivali peetakse Lipetski kandis aastast 2005 ning see keskendub varakeskaegsete sündmuste taasesitamisel. Tänavu oli kohal 30 meeskonda Venemaalt ja mujalt, kes võistlesid mitmetel aladel – vibulaskmises, odaviskes, traditsioonilistes võistluskunstides; anti ka erinevaid meistriklasse.