Teisele kohale jõudis, mitte oluliselt väiksema loetavusega, teadlaste selgitus: Mis juhtub inimesega, kes musta auku satub? Vastus on palju veidram kui kohene surm. Musta auku sisenemise hetkel jaguneks reaalsus kaheks: ühes põleks ta ära, teiseks liiguks ta mustas augus edasi ega saaks viga.

Kolmandale kohale jõudis videopilt Hiinast, kus nähtavasti teele kukkunud juhtmesse sõitnud autod üksteise järel veidralt hüplema hakkasid: Müstiline anomaalia Hiina tänaval – miski tõstis sõidukeid õhku. Takkajärgi on teada, et tiheda liiklusega teel vedelenud kaabel jäi tänavapuhastusautosse kinni.

Neljandale kohale pääseb uudis sellest, kuidas üks fotograaf Kasahstanis ekseldes kogemata angaari sattus, kus kogusid tolmu mahajäetud Buran-tüüpi kosmosesüstikud. Kosmoses käis selliseid teatavasti vaid üks.

Viiendale pääses Forte soovitus, kuidas vabalevist lahkuda ähvardanud TV3 saateid edasi vaadata, milleks oli olemas vähemalt seitse võimalust. Hiljem küll ilmnes, et TV3 jätkab vabalevis edasi, kuigi veid teises vormis.

Kuuendale kohale pääses aasta alguse video sellest, kuidas 640 000 eurot maksnud 80 meetrit kõrge tuulegeneraator murdus mürinal pooleks Põhja-Iirimaa Tyrone'i krahvkonnas Fintonas, kuigi ligemale 10-12 m/s iilid jäidki veel kaugele tõelisest tormist. Ju oli põhjuseks ikka materjali väsimine või mõni tehniline viga.

Victor Adami litograafia "Napoleoni taganemine Venemaalt 3. novembril 1812" (Wikimedia Commnos, autoriõigused aegunud)

Seitsmendale kohale murdis detsembris end ajakirja Imeline Ajalugu artikkel sellest, kuidas Vilniuse lähistel leiti massihaud Napoleoni armee sõduritega, kelle skelettidele tehtud isotoopanalüüsi põhjal võib järeldada, et mehed surid alatoitumuse kätte.

Kaheksandale kohale tuli UFO-fänne elevusse ajanud teade, et NASA olevat kääbusplaneet Cereselt leidnud hiiglasliku püramiidi. Häguse pildi täpsustamine küll peaks paljastama, et tegemist on siiski kõrgemat sorti mäetipuga.

Üheksandale kohale pääses vastus küsimusele, miks mõne suitsetaja kopsud ikkagi terveks jäävad? Rohkem kui 50 000 katsealust hõlmanud analüüs näitas, et kasulikud DNA-mutatsioonid võivad kopsude tööd soodustada ja suitsetamise eluohtlikke mõjusid pärssida. Kuid see ei muuda fakti, et miljonid inimesed haigestuvad iga aasta siiski ka kopsuvähki.

Kümnendale kohale pääses videokokkuvõte intsidentidest, kus suured laevad ei saa õigel ajal pidama, sõites väiksemaid aluseid pilbasteks või enda kere auklikuks. Kord ei ole meeskond tasemel, kord on alus liiga suur ja selle manööverdamine käib üle jõu. Kord jääb alus lihtsalt kitsasse kohta kinni.