Sest pole see ju mingi lastehaiguste või ilmsete lolluste välja ravimise võimalus. Endiselt asub Mazda3 odavast plastist armatuuril spetsiaalne nupp, millega valida digitaalse kella 12- või 24-tunnise näidu vahel. No mis jama see on? 21. sajandi? Mil kõik peaks juba ammugi puutetundlik olema!

Rahunedes tuleb tõdeda, et juhitavuselt ja ka mugavuselt on uuenenud Mazda3 paranenud, suutnud nende kahe vahelise kompromissi säravamaks lihvida. Lisandunud on materjale ning imekena kullakas pruun värv. Uus 1,6-liitrine diisel põletab vaid 4,3 l/100 km. Kena.

Kauneim on auto sedaanina, kiireim ja tõelist naudingut pakkuv MPS versioonis. Toda soovitakski, kui täna tõesti Mazda3 ostma peate. Sest siis saate soodsalt 250 km/h tänavasportauto, mil raske rool ja tursket survet nõudvad pedaalid, ülitäpne käiguvahetus ja erutav helitaust, kiirendus 0-100 km/h kõigest 6,1 sekundit. Kogu ruumikus ja praktilisus ühes hulgaliste ekraanide ja nuppudega tulevad tavaliselt uuenenud kolmelt kaasa.

Liitu TopGear Eestiga ka Facebookis, kus näed, kuidas ajakirja tehakse ja pääsed ligi materjalidele, mis ajakirja ei jõuagi!

Telli TopGear Eesti SIIT otsekorraldusega vaid 3 eurot number - aastaga saad koju 1600+ lehekülge eestikeelset Top Geari sisu!