Reffet kuulub Jetmani nime alla koonduvasse kolmikusse, kuhu kuuluvad lisaks temale ka Fred Fugen ja Yves Rossy. Mehed ongi südameasjaks võtnud rakettseljakottide populariseerimise ning nendega trikkide tegemise. Näiteks on tiirutatud Rio de Janeiros asuva Kristuse kuju ümber ning USAs, Wisconsini aerosõul.

Lisaks sellele, et sel korral saavutatud 1800 meetrit tähistab rakettseljakottide kõrgusrekordit, on tegemist ka esimese korraga, kus Jetmani piloodid alustasid lendu maapinnalt. Varasemalt on välja hüpatud näiteks helikopteritest.

Reffeti lennu keskmine kiirus oli peadpööritav 240 kilomeetrit tunnis. Just nagu uskumatust kiirusest poleks piloodile veel küllalt olnud, leidis ta ka aega, et lendu paar trikki sisse pikkida enne kui otsustas langevarjuga taevast alla tulla. Nagu videost näha, oli vaade mitmetuhande meetri kõrguselt loomulikult vapustav.

"Me oleme selle imelise lennuga väga rahul," ütles Reffett ise kommentaariks. "See on suure meeskonnatöö tulemus, kus igal väiksel sammul oli suur roll. Kõik oli murdosa sekundi pealt planeeritud ja mul oli tohutult hea meel, et kõik niivõrd hästi läks."

Jetmani meeskonna esindajad ütlesid, et järgmiseks on neil plaanis teha selline lend, kus maandumisel ei oleks vaja langevarju. Selleks on vaja teha aga terve hulk tööd. Juba seekordse lennu edukaks sooritamiseks oli tarvis enne põhikatset teha 50 katselendu ja üle 100 õhkutõusuproovi.