Ka Forte kirjutas poole aasta eest, et briti leidur ehitas Iron Mani rüüd meenutava reaktiivmootoritega lendülikonna/seadeldise, mis kannab nime Daedalus.

55 sekundi pikkune klipp mehest lendamas püüdis YouTube'is kolme nädala jooksul enam kui miljoni vaataja pilgud. Aga see oli piisavalt väärt leiutis, et andekas härra Browning nüüdseks ka Guinnessi rekordite raamatusse sõidutada.

Rekord kõlab algupäraselt inglise keeles nii: fastest speed in a body-controlled jet engine power suit. Selle võiks tõlkida eesti keelde ehk nii: suurim kiirus, mis saavutatud reaktiivmootoriga lendülikonna vahendusel. Ja rekordina kirja läinud kiirus on 32,02 miili tunnis ehk 51,53 km/h.

Leiduri sõnul kulus ülikonna ehitamiseks umbes 50 000 dollarit (hetkekursi järgi oleks see ligi 43 000 eurot) ja osa sellest rahast kogunes partnerlepingute kaudu.

Pärast esimest edukat lendu on huvitatud investoreid juurde kogunenud, Browningi firma Gravity sai hiljuti just neilt 650 000 dollarit (557 000 eurot) juurde.

Daedalus, eesti keeles tuntud kui Daidalos, on vanakreeka mütoloogiast tuntud osav kunstnik ja leiutaja, kes oskas ehitada linnusulgedest ja küünlavahast tiibu, mis suutsid inimese lennuvõimeliseks muuta.

Paraku viis see ta poja Ikarose hukkumiseni, kes julges päikesevankrile liiga lähedale lennata, nii et vaha ära sulas ja kutt surnuks kukkus.