Testtorusse oli kunstlikult tekitatud umbes sarnane õhurõhk nagu on 60 kilomeetri kõrgusel maapinnast ehk mesosfääris. Eelmine test, mis juulis selsamal Nevada kõrbes asuval katserajal läbi viidi, tõi märksa aeglasemad ja lühemad tulemused - siis kasutatud katsesõiduk liikus kiirusega 112 km/h ja läbis alla saja meetri.

Võib kindlalt öelda, et Hyperloop One on hyperloopi tehnoloogiat arendavaist ettevõtteist kõige kaugemale jõudnud. Seda demonstreerib ka viimatine katsesõit.

Tehnoloogia idee käis neli aastat tagasi välja ettevõtja ja leidur Elon Musk ning andis selle vabakasutusse. Hyperloopi olemus seisneb selles, et taladele toetuvas vaakumilähedaste tingimustega toruvõrgustikus liiguvad magnetilise levitatsiooni abil hõljuvad kapslid, millega saab transportida nii inimesi kui kaupa. Tehnoloogial on mõistagi ka rohkelt kriitikuid, kes väidavad, et argikasutusse see siiski kunagi ei jõua.

Hyperloop One`il on enda teatel Dubais ja Soomes käimas tasuvusuuringud. Samuti on neil plaanis ehitada kiire linnadevaheline toruühendus USA-sse, sarnasest plaanist teatas alles mõned päevad tagasi ka Muski enda firma The Boring Company.