Tegelikult võib need kaks komponenti - suur laius ja kumerus - pidada kohustuslikukult lahutamatuteks kaaslasteks, vastasel juhul ei haara silmad lihtsalt kogu pinda ära. Kõnealuse mudeli diagonaaliks on 34 tolli ja see tähendab ühtlasi seda, et ruumi on piisavalt selleks, et teineteise kõrvale panna kuvama kaks kuni kolm vaadet.

Mis välimusse puutub, siis on see tagasihoidliku viimistlusega ärikuvar, mis eo torka silma eriliste tulede ja viledega. Kumer ekraan ise ja selle kõrgust reguleerida võimaldav tugisammas annavad ise piisava soliidsuse ja kaasaegsuse. Lisaks kõrguse muutmisele saab kuvarit alusel pöörata ning reguleerida selle vertikaalset kallet - kokkuvõttes igas suunas keerata, pöörata, tõsta ja langetada.

Pildi vaateulatust ei vähenda sugugi ka peaaegu olematuks muudetud mustad ääred. Ekraani kaadrivahetussageduseks on 100 Hz, resolutsioon on 3440x1440, eredus 300cd/m2, kontrast 3000:1 ja kuvasuhe 21:9 - ehk siis kinoekraan. Värvivalikust lubab ta 90 protsenti Adobe RGB spektrist ning pikslitihedus 110ppi pole ka just maailmarekord.

Mis on selle monitori puhul veel suureks plussiks, on ühenduste paljusus, isegi uusim USB-C on olemas lisaks tavapärastele HDMI- ja DisplayPort-kaablile. Midagi on kindlasti olemas igal arvutil, millega seda kuvarit ühendada. See USB-C on 90-vatine, mis tähendab, et sisuliselt saab kuvari kaudu laadida ka sülarvutit ja teisi ühendatud seadmeid.

Seadmel on olemas ka LightSensor, mis võimaldab ekraani heledust ümbritsevat keskkonda arvestades automaatselt reguleerida. Ekraan on ka kergelt matt, et vältida liigset valguse peegeldust.

Seadme hinnavahemik jääb Eestis praegu vahemikku 436 ja 621 eurot.