„Eelmüük näitab, et eestlased on uue S-seeria hästi vastu võtnud ning ka ajakirjandusest oleme uute telefonide kohta saanud positiivset tagasisidet,“ sõnas Samsung Eesti mobiilidivisjoni juht Antti Aasma.

Telefonide hinnad on vastavalt 899, 1099 ja 1349 eurot ning toonidest on Eestis esindatud hall, sinine (va. Ultra) ja must.

Kõigile telefonidele on lisatud eelkäijatega võrreldes rohkem kaamerate megapiksleid. Galaxy S20 Ultra on varustatud 108 MP, S20 ja S20+ 64 MP tagakaameratega. S20 Ultra mudelil on ka spetsiaalne funktsioon, mis ühendab üheksa pikslit kokku üheks, mis tagab parema pildikvaliteedi ka hämarates oludes.

Galaxy S20 Ultra mudelil on tagaküljel spetsiaalne zoom­-kaamera, millega saab kvaliteeti ohverdamata kuni 10 korda optiliselt sisse suumida. Soovi korral saab maksimaalselt suumida ka kuni 100 korda. Samuti on kaameratel lahendus, kus saab pildist mõne kindla osa välja valida ja selle välja lõigata, mis lubab kompositsoonile mõelda alles pärast foto tegemist.

Sarnaselt 2019. aasta suvel tutvustatud Note10 telefonidele on ka uute S20 mudelite esiküljel Samsungi Infinity-O ekraan, kus ekraani ülaosasse on esikaamera jaoks lõigatud spetsiaalne pesa.

Esmakordselt Samsungi telefonidel on seadmete ekraanid 120Hz värskendussagedusega, mis tähendab, et telefoni ekraanipilt uueneb varasema 60 asemel nüüd 120 korda sekundis, mis muudab kasutuskogemuse palju sujuvamaks ja kiiremaks.

Tõsi, Samsung ei ole aku säästmiseks seda funktsionaalsust vaikimisi sisse lülitanud - seda peab kasutaja ise seadetes tegema.