Blaupunkt tõi turule uue autoraadio, mille 1980-aastate välimuse all peitub tänapäevane tehnoloogia.

See sobib kenasti neile, kes soovivad oma klassikalise sõiduki stiilipuhtana hoida, ent siiski nautida modernseid lahendusi.

Paljudele entusiastidele on autostereo välimus sama oluline kui helikvaliteet. Dilemma on olemas - liialt modernse väljanägemisega leedtuledes säravad seadmed vanematesse autodesse hästi ei passi, aga noore vanuri originaalseadmega pole kaasajal suurt midagi kuulata.

Olemas on küll ka erinevaid nüüdisseadmete ühendusviise vana autoraadioga, ent ka need ei ole kuigi mugavad ning tulemus on võrreldav sea selga sadula panemisega.

Blaupunkti uudis lahendab selle mure ära. 1980-aastate SQR 46 Bremen mudelinimetusega autoraadio nüüdisversioon vastab tänapäeva tarbija nõuetele ja vajadustele.

Välimuse poolest on raske uut ja originaalversiooni eristada, ent piiluda tuleks kassetiluugi alla - sinna on peidetud USB- ja SD/SDHC-pistikud.

SQR 46 Bremen DAB on varustatud lisaks FM-raadiole ka digiraadioga, loomulikult on olemas ka Bluetooth. 449 eurot maksev seade sobib 1980- ja 1990-aastate BMW,Mercedes-Benzi, Porsche ja Saabi mudelitega, aga usutavasti muudegi sõidukitega.