Playstation 4 ja kõik sinna juurde käiv – palju seiklusi igaks ajaks

Kui oled mõne aja mängukonsoolide maailmast kõrval olnud, siis esimene üllatus on kindlasti suur – kogu konsoolimängude universum on arenenud nii tõetruuks ja ehedaks, et seikled nagu päris filmis. Veelgi endasse haaravam on virtuaalreaalsus – kui paned VR prillid pähe, siis võib ümbritsev päris-maailm üsna kiiresti meelest minna ja oledki üleni sees mõnes uues seikluses.

Siin on Playstationi maailmast mõned head kingitused elamuse kinkijale.

Sony 1TB Playstation 4 PRO mängukonsooli Fortnite versioon (hind praegu 349,99 eurot, tavahinnast 100 eurot soodsam) on hea kink nii Fortnite´i mängijale kui mängukonsoolide maailma sukeldujale. Komplektiga tulevad kaasa Fortnite mängu lisad ning 1 TB Pro versioon on praegu kõige vingem Playstation. Kui kingisaaja on rohkem hokihuviline, siis siin on komplekt, millega tuleb kaasa NHL 20 mäng.

Kui tahad täielikult mängu sisse sukelduda, siis võta lisaks VR 2.0 + VR Worlds + kaamera komplekt. Sellega on kõik vajalik olemas kohe VR maailmas ringivaatamiseks ja mängimiseks – nii virtuaalprillid, kaamera kui VR Worlds´i mäng. Kõiki PS4 mänge saad valida aga siit – praegu on näiteks ellujäämis-õudusmängu Prey hind -71% ehk 19,99 eurot.

Kui mängukonsool on kingisaajal olemas ja VR komplekt samuti, siis võib jõuluvana tuua mängijast sõbrale näiteks kerged ja mugavad mänguriklapid.

Mürasummutavad kõrvaklapid – luba endale, et uus aasta tuleb lärmivabalt

Uut aastat võiks alustada müravabamalt, sest see segab nii puhates kui töö ajal, samuti on reisides alati sinu ümber ohtralt liigseid helisid reaktiivmootorist tüütu kaasreisijani. Siin on valik headest müraeemaldavatest Sony klappidest:

  • Sony WH-1000XM3 on Hi-res helikvaliteediga ning „What Hi-Fi?“ poolt maailma parimateks tunnistatud kõrvapealsed mürasummutavad juhtmevabad kõrvaklapid, mis sobivad ka telefonikõnedele vastamiseks. Aku kestab 30 tundi.
  • Sony WH-900N on samuti Hi-res helikvaliteediga, sisseehitatud mikrofoniga ning mugavalt puutetundlikul pinnal juhtimisega kõrvaklapid, millel ka sisseehitatud mikrofon telefonikõnede tegemiseks. Aku kestab 34 tundi.
  • Sony WH-CH700N on soodsad kõrvapealsed juhtmevabad ning sisseehitatud mikrofoniga kõrvaklapid, mille aku kestab 35 tundi.
  • Sony WI-C600N sobivad sportimiseks ja trenniks – need on juhtmevabad kaelakõrvaklapid. Lisaks digitaalsele mürasummutusele saab ka telefonikõnesid teha ja vastu võtta. Aku kestab 6,5 tundi.
  • Sony WF-1000XM3 – juhtmevabad nööpkõrvaklapid, mis on kõige kergemad ja mugavamad kaasa võtta. Akud kestavad 6 tundi, laadimiskarp lisab veel kuni 18 tundi.
  • Sony WF-SP900 uued veekindlad (kuni 2 meetrisügavuseni) juhtmevabad nööpkõrvaklapid sobivad igas olukorras, nii väljas sporti tehes kui niisama ringi liikudes. Aku kestab 3 tundi, laadimiskarbiga veel lisaks kolm laadimist ehk 12 lisatundi. Tänu kõrva kuju järgi hästi sobituvatele otsikutele ei kuku need ka joostes või füüsilist tööd tehes kõrvast ära ning niiskus pole probleemiks.


Korralik akuga kõlar kodust kaasa



Uuel aastal on uued väljakutsed – ja need tabavad sind tavaliselt ootamatutes kohtades, kuhu võiks siiski oma lemmikmuusika endale ja sõpradele kuulamiseks kaasa võtta. Kui tahad õuepidusid ja koosolemisi 2020. aastal täiesti uuel tasemel mööda saata, vali mõni neist kaasaskantavatest kõlaritest:

  • SRS-XB10 on mugavalt pisike kõlar, mis loodud kaasas kandmiseks. See on varustatud Extra Bass funktsiooniga, mis tekitab mahlakaid ja sügavaid basse, kuid oma väiksuse tõttu võib see kõlar õues olles mõnikord liiga vaikseks jääda.
  • GTK-XB5 pakub eriti võimsat heli koos kõikeläbistava bassiga ning on suur peoseade, mis kostab kaugele. Lisaks pakub kõlar ka LED-peovalgustust ja võimalust ühendada ühte süsteemi koos teiste samasuguste kõlaritega.
  • MHC-V42D on hea kingiidee siis, kui kingisaaja on tõeline peojuht, korraldab karaoket ja tegutseb DJ-na. Selle kõlariga on kõik vajalik ühes kastis olemas nii suuremaks kui väiksemaks peoks. Helivaljusest jätkub ka suuremale platsile.


Pilt hea kaameraga on kauemaks meeldejääv elamus


Kõik ei pildista ainult mobiiliga – selleks on väga häid kaameraid, millega nutitelefonid konkureerida ei suuda.

Kui vajad tipptasemel kestvuskaamerat, mis on väike ja veekindel ning võtab üles ka kõige pöörasemad seiklused, siis võta Sony RX0. See on pealtnäha kompaktne ja vastupidav seikluskaamera, kuid sisult ei ole seda kindlasti mitte, sest sobib ka tõsisemale profile. Videote kvaliteet on piisavalt hea nõudlikule videoblogijale, pühapäevafilmijale ning kõigile ekstreemsportlastele, kes tahavad oma trikke väga selgelt ja teravalt salvestada.

Täiskaader-hübriidkaamera komplekt Sony a7M2 koos 28-70 mm objektiiviga on ülikiire autofookuse ja viieteljelise stabilisaatoriga. Universaalobjektiiv aitab teha nii reisipilte igas olukorras kui ka portreerid ja maastikupilte parema kvaliteediga, kui nutitelefoniga. Hübriidkaamera tundlikkus on väga hea ka hämaras ja öösel müravabalt pildistades.

Kui tahad pildistamisel maailmarekordilise kiirusega autofookust ning samas teha ka 4K HDR videoid, leia kingikotist Sony täiskaader-hübriidkaamera a7M3, millele alustuseks on hea võtta 28-70 mm kit-objektiiv, millega kõik vajalik “klaase” vahetamata ära teha.

Hübriidkaamera on varustatud 24-megapikslise täiskaadersensoriga, ISO tundlikkus ulatub aga kuni 204 800ni, kaamera teravustab praktiliselt kogu kaadri ulatuses faasituvastusega autofookusega. Sony a7M3 sobib sama hästi nii ürituste pildistamiseks kui portreesessioonideks nii õues kui stuudios, võimalusi on ohtralt nii harrastajatele kui proffidele.

Jaanuari lõpuni saab valitud Sony kaameratoodetelt kuni 400 eurot tagasi, vaata selle kampaania toodete kohta lähemalt siit ning reeglite kohta siit.

Kui aga otsid suuremat jõulukinki tervele perele, siis Sony teleritel on hetkel väga head hinnad – nende pakkumised on jõulukampaania tootevalikus.

Sony jõulukinkide parima valiku leiad Sony Centeri poodidest või e-poest.

Jaga
Kommentaarid