Spetsiaalselt Euroopa turule disainitud Signature Kitchen Suite on ülimalt kõrge kvaliteediga sisseehitatud köögiseadmete seeria, mis on loodud rahuldama eurooplaste kulinaarseid vajadusi ning loodud olemasolevatesse ruumidesse integreerimiseks. Täispakett sisaldab ahju, induktsioonpliiti, külmikut, nõudepesumasinat, veinikeldrit ja espressomasinat. Kitchen Suite jõuab esimesena Itaaliasse ja seejärel teistesse Euroopa riikidesse.

Tehnikamessil näitas LG ka LG Signature premium kategooriasse kuuluvat veinikeldrit, kuivatit ja alumise sügavkülmikuga külmkappi. Veinikeldrisse mahub 65 pudelit veini ja see on varustatud mitmete uuenduslike tehnoloogiatega nagu Multi Temperature Control, mis loob ideaalsed hoiustamistingimused erinevat tüüpi veinidele. Automatic Lift aitab aga veinidele juurde pääseda lihtsa nupuvajutusega.

Signature seeriasse lisandus esmakordselt ka riidekuivati, mis on võimeline kuivatama kuni 10 kg pesu. Kuivatuskapp tuvastab trumlis oleva pesu koguse ja valib vastavalt sellele kuivatusprogrammi ilma kasutaja sekkumiseta. Kiire kuivatamise funktsiooni täiendab Condenser Automatic Cleansing funktsioon, mis kasutab voolavat vett kangakiudude moodustistest vabanemiseks ja see võimaldab kuivatil ​​töötada järjepidevalt maksimaalse efektiivsusega.

Uus Signature seeriasse kuuluval sügavkülmaga külmkapil on mitmeid täiustatud funktsioone, sealhulgas Automatic Lift, mis tõsta sahtli silmade kõrgusele, et muuta sisule juurdepääs hõlpsamaks. Parendatud Auto Door Open funktsioon tunneb ära, kui inimene läheneb ja avab automaatselt külmiku ukse.

Alumise jääkülmaga külmkapp paistab silma eriliselt madala energiatarbe, vastupidavuse ja mugavust suurendavate funktsioonide poolest. Külmik kasutab 40 protsenti vähem energiat võrreldes teiste A+++ energiaklassiga külmikutega.

LG esitles ka revolutsioonilist Styleri riidehooldussüsteemi. LG Styler ThinQ ja peegelpinnaga klaasuksega LG Styler puhastavad tänu TrueSteam funktsioonile riided täielikult ning kõrvaldavad ka enam kui 99,9 protsenti igapäevastest riietes sisalduvatest mikroobidest ja bakteritest. Liikuv riidepuu raputab kangast välja kergemad kortsud ning Pants Crease Care funktsioon hoolitseb lisaks kortsudele ka viikide eest, mis püsivad alati laitmatud. Gentle Dry funktsioon võimaldab ka delikaatset pesu kuivatada kiiremini, kuid õrnemalt.