"Iga kord, kui inimene Bikeepist oma ratta välja võtab, on tal täis laetud akudega ratas," selgitas Bikeepi tegevjuht Kristjan Lind ja lisas: "Näeme, et linnad ja transport linnades on kiires muutumises. Inimesed võtavad kasutusele uusi liikumisvahendid ja seega peavad ka linnad muutuma. Tulevikulinnas läbivad inimesed lühikesi, alla 5 km pikkuseid distantse, täiesti uuel moel, mis on kindlasti erinev tänastest liikumisviisidest. Selleks, et muutustega kaasas käia, on vaja nutikaid lahendusi, et võimaldada mikromobiilsuse seadmete kasutamist."

Bikeepi tõukerattaparkla ja Kristjan Lind

Tõukerattaid soovivad linnapildis näha paljud, kuid umbes kolmandik inimestest tunneb, et need on ohtlikud, risustavad linnapilti ja takistavad liikumist. Bikeep scooterstation´ite abil saab linnapilti disainida nii, et kõik osapooled oleksid rahul: tõukerattad jäävad kasutajatele kättesaadavaks, kuid samal ajal paiknevad struktureeritult kindlates kohtades ega vaja igapäevast kokkukorjamist laadimiseks.

Smart City Expo & World Congress mess Barcelonas on tarkade linnade valdkonna olulisim sündmus, mis toob kokku maailma edukamate linnade, ettevõtete, uurimiskeskuste, ülikoolide, operaatorite, tootjate ja riiklike või valitsusväliste organisatsioonide ja liitude juhid ning visionäärid. Messil on esindatud erinevad sektorid – energeetika, transport, linnaplaneerimine, IKT lahendused ning innovaatilised teemad nagu tark ühiskond, tõhus valitsus, keskkond ja taaskasutus, innovatsioon, transport, energia ja jätkusuutlikkus jm. Bikeepi messil osalemist toetas EAS.