Tootja on näinud kurja vaeva, et laiema üldsuse tähelepanu saada - Alates "jänkimaal" toimuvatest uhketest, gaala-stiilis tooteavalikustamistest kuni Raudmeest mängiva Robert Downey juuniori reklaamnäona kasutamiseni.

OnePlus 7 PRO on laiatarbekaup ja täpselt selles võtmes Arvutimaailm konkreetsele isendile otsa ka vaatab. Kui palju on alles jäänud kunagisest flagship-killerist?

Seadmel on palju häid omadusi, kuid miski pole ideaalne.

Suur aku, suur ekraan, motoriseeritud endlikaamera, tõsiselt nobe ja mudelivaliku lipulaevale omane hind on vaid mõned märksõnad mis Oneplus 7 prod iseloomustavad.

Selle telefoni endlikaamera peaks kestma 300 000 korda üles alla sõidutamist. Statistika ütleb, et oma telefoni võtame keskmiselt kätte päevas 52 korda, seega peaks endlikaamera vastu pidama 16 aastat.

Samas pidi ka Samsung Fold kestma 200 000 voltimist, kuid tuli välja, et tolm ning reaalne maailm lühendas selle vastupidavust märkimisväärselt.

Sama tööpõhimõtet on OnePlus-i emafirma Oppo juba eelmise aasta mudelites kasutanud ning siiani pole mittekestmise teemalist nurinat kuulda olnud. Äkki ei ole muretsemiseks põhjust?

Tagumises kaameras on kõvasti piksleid, kuid pildi tulemus ahhetama ei pane ning ka video kvaliteet on mobiiltelefonile omaselt keskpärane.

Nuriseda saab ka. 800 eurot maksvast telefonist eeldaks veekindlust ning juhtmevaba laadimist.

Tõsi, need kellel pole telefon ära uppunud või pole ühtegi juhtmevaba laadijat, kehitavad õlgu. Kuid siin peaks suhtuma pigem nii, et kui auto on ammu leiutatud, siis hobusega pikki vahemaid reisida on tüütu - Selles hinnaklassis tootele on mõned ootused.

Samuti on tobe, et vahepeal vägagi turvaliseks muutunud näotuvastussüsteeme aina kõrvale jäetakse. Mingil põhjusel seda ei kasuta enam suurt keegi peale Apple. Eks ole näha, kas ka Apple oma uuel telefonil sellest loobub.

Vaata One plus 7 hinda Hinnavaatluses.

Uute Arvutimaailma videotega kursis olemiseks soovitame vajutada subscribe ja selle kõrval kellukese nuppu SIIN