10. Richard Mille plaatinast kell - 566 014 dollarit

Šveitsi kellatootja Richard Mille kellade hinnad jäävad valdavalt paarisaja tuhande euro kanti. Firma kellade erimudeleid on kandnud näiteks vormelisõitja Felipe Massa ja tennisemängija Rafael Nadal. See konkreetne kell on tehtud plaatinast ning kaunistatud teemantidega.

9. Patek Philippe'i kronograaf tüüpi kell - 614 766 dollarit

Patek Philippe on samuti Šveitsi firma, mis toodab kellasid juba 1839. aastast. Tegemist on ühe kõige pikemat aega kellade tootmisele keskendunud firmaga maailma ajaloos. Patek Philippe'ile kuulub ka maailma kõige kallima müüdud kella rekord - 2014. aastal müüdi Henry Graves Supercomplication nime kandev mudel (vt uudise päisepilti) oksjonil maha 24 miljoni USA dollari eest.

Antud juhul on tegemist siiski mitmeid kordi odavama kellaga - ostja sai valgest kullast teemantidega kaunistatud ajanäitaja "kõigest" 614 766 dollari eest.

8. Patek Philippe'i kalendriga kronograafkell, koos Kuu faaside näitajaga - 668 862 dollarit

Ka kaheksanda koha edetabelis on võtnud Patek Philippe'i toodetud kell. 18-karaadisest kullast tehtud kellal on kalendrifunktsioon, Kuu faaside arvesti ning tahhomeeter, mis võimaldab mõõta liikumiskiirust ajas.

7. Patek Philippe'i käekell - 708 500 dollarit

Sel konkreetsel mudelil pole eelmisega võrreldes kõiki edevaid funktsioone, kuid ometi on see mitukümmend tuhat dollarit kallim. 18-karaadisest kullast tehtud kella hinna tingib selle vanus - nimelt on kell tehtud 1930ndatel aastatel.

6. Roostevabast terasest klassikalise disainiga Rolex - 732 500 dollarit

1969. aastast pärinev Rolex võib pealtnäha välja näha tavaline, kuid tegelikult on see haruldane ameerika näitlejale Paul Newmanile disainitud mudel. Kellaga tuleb kaasa 1971. aastast pärinev arve ja maksekorraldus.

5. Vidinatega varustatud Patek Philippe'i kell - 753 277 dollarit

Tegemist on 2012. aasta kellaga, millega kaasneb terve hulk vidinaid - kell on võimeline ära tundma liigaastaid ja ööd ning päeva, loomulikult on olemas ka kalender ning Kuu faaside tuvastaja. Kõige tipuks on kell tehtud plaatinast ning sellega tuleb kaasa hulk lisavidinaid, näiteks sellega sobituv nahkportfell.

4. 1944. aastast pärinev Patek Philippe'i kell - 912 500 dollarit

II maailmasõda ei takistanud šveitslasi kellasid tootmast. Ilusaid ajanäitajaid tehti sealmaal edasi ning nagu näha, siis põhjusega. Antud kell ei ole aga eriline ainult selle tõttu - kellakorpuse tagaküljel on näha F-tähe krooniga kujutist. Kell kuulus nimelt Egiptuse kuningas Fārūq I-le, kes elas peale oma tagandamist troonilt 1952. aastal eksiilis Monacos ja Itaalias.

3. 1950ndatest pärinev Rolex - 1 068 500 dollarit

Esimene kell nimekirjas, mille hind ületas miljoni dollari piiri. Tegemist on 1956. aastast pärineva Rolexiga, mis on tehtud roostevabast terasest. Kell on originaalrihmaga ja selle pani müüki kella endise omaniku pärija.

2. Samuti 1950ndatest pärit Rolex - 1 572 500 dollarit

Kaks Rolexit järjest. See konkreetne Rolex teeb nimekirjas kolmandal kohale platseerunule silmad ette, kuna on tehtud 18-karaadisest kullast ning sellel on eriline tähtedega kaunistatud sihverplaat. Lisaks sellele on kellal kalender ja Kuu faaside üle arvet pidav süsteem.

1. 1952. aastal toodetud Patek Philippe'i kell - 3 234 905 dollarit

Kella esimese omaniku pärijad panid 18-karaadisele kellale kaasa oma kirja: "Ma räägin sulle loo.. Käes on esimesed aastad peale sõda. Meie isa on üks neist, kes kolis Ameerikasse. 1950ndatel aastatel jõudis ta sinna, kaasas vaid kohvritäis lootusi ja hirmu, ootuses leida eest rikkusi. Ta rääkis mulle oma elust seal: 10-15 inimest elasid sama katuse all ebamugavates tingimustes ja töötasid vahetpidamata. Suured ohverdused algusaastatel tõid aga kaasa ka suure majanduskasvu. See, millega meie nüüd kokku puutume on tema järjepidavuse pärand."

18-karaadine kell toodeti juba 1952. aastal, mis näitab, et mehel pidi Ameerikas päris edukalt minema. Kell müüdi kliendile Kolumbias, Caracases.