Sündmuste kulgedes on ta nurjanud palju jõledaid plaane (mille sisse käis süstiku hõivamine ja Fort Knox’i kulla saastamine), sõdinud hulga jõledate tõbrastega (kaasa arvatud Jaws ja Dr No) ja kohanud palju pööraselt ilusaid pööraselt loominguliste nimedega naisi (sealhulgas Pussy Galore (e.k Külluslik Kiisu) ja Holly Goodhead (sõnademäng, e.k võib sõnastada Okkaline Olemus)). Ja loomulikult on Bondil pistmist olnud hulga erinevate vidinatega…

5. Kõvakübar filmis Goldfinger

Esmapilgul võib arvata, et kurjam Goldfinger armastab end ümbritseda laitmatult riides Mr Oddjob sarnaste palgamõrtsukatega. Siiski pole Mr Oddjobi ülikond ja kõvakübar mitte ainult moe viimane sõna, kaabu on päid niitva üliterava servaga.

4. Suusakeppi peidetud püss filmis The Spy who Loved Me

Nagu suusatamine ei oleks veel piisavalt ohtlik ( see on tapnud Sonny Bono, Michael Kennedy ja palju teisi), suurendas James Bond suusakeppi peidetud püssiga riskifaktorit veelgi. Käepide toimis päästikuna, kuigi relva mahtus ainult neli padrunit — palju õnne laadimisel, kui põgenetakse laviini eest. Tegemist on hea kingitusega vana kooli suusasõpradele, kes kurdavad lumelaudadega nolkide rohkuse üle nende lemmikmägedel.

3. Jo-jo ketassaag filmis Octopussy

Armastatud lastemänguasja surmav täiendus, mis näeb enam-vähem välja nagu tavaline jo-jo. Sellega mängima hakates tulevad sellest välja aga pöörlevad saekettad, mis on võimelised tapma ühe MI6 agendi ja pea viilustama isegi Bondi enda. Pöörlevad terad on üks Bondi arsenali lemmikuid, nad on nii surmavad kui näevad filmilindil dramaatilised välja.

2. Plahvatav hambapasta filmis Licence to Kill

Hambaarstid hoiatavad kõvade harjastega hambaharjade ja liiga kõvasti hammaste harjamise eest. See hoiatus kõlab eriti hästi James Bondi maailmas, kus kunagi ei või teada kas süütu väljanägemisega hambapastatuub ei või mitte täis olla plastiklõhkeainet. Plahvatav hambapasta on just see mõte, mis tavaliselt inimestele pähe tuleb ja põhjustab lennujaamades veelgi pikemaid ootejärjekordi.

1. Surmavad torupillid filmis The World is Not Enough

Välja arvatud Ühendkuningriigis (ja Viljandis) ei ole torupillid just väga popid muusikainstrumendid. Kuid vidinaguru Q poolt salaagentide jaoks ehitatud surmavad torupille tuleb võtta väga tõsiselt, kuna neisse on sisse ehitatud leegiheitja. Kui leegiheitjast ei piisa, siis võib kaabakate ja muusikakriitikute vastu käiku lasta kuulipilduja (kui viimased just ei kõnge ennem naeru kätte mõtte peale saada hukka torupillist).