"Üldiselt selle hooaja jooksul on olnud kogu aeg üsna pingeline. Positiivne mälestus jääb tiimisaadetest, kus meil enamus ülesandeid läksid päris hästi. Olen selle saatega juba päris palju võitnud, finaali võit oleks ainult boonus," võttis Viktoria kokku oma Raketi-teekonna.

"Olen finaalis sellepärast, et meil oli suurepärane siniste tiim ja samas on mul ka suurepärane perekonna toetus olnud. Minu strateegia on olnud selline, et üritasin võtta üks saade korraga. Olla piisaval kriitiline enda suhtes. Arvestada sellega, et võin välja kukkuda, selleks et ma ei oleks pärast liiga pettunud," rääkis Viktoria, mis talle saates edu on toonud.

Finalistid pidid juba saatest välja langenud võistlejate seast endale neli abimeest valima, kes aitasid neid finaalülesande, seni kõige keerulisema ettevõtmise juures: ehitada 15 elemendist koosnev Rube Goldbergi masin, mis töötaks võimalikult täpselt 100 sekundit. "Seal on palju riskantseid kohti, ma ei ole seda saanud veel palju katsetada, aga ma loodan, et õnn on minu kasuks," ütles Viktoria oma masina kohta.

Rube Goldbergi masin on tahtlikult keerukaks ehitatud masinavärk, kus lõpplahendusele eelneb hulk omavahel doominoefekti-laadselt seotud elemente. See sai oma nime palju selliseid masinaid joonistanud Ameerika karikaturisti Rube Goldbergi järgi.

Kes võidab "Rakett 69" 8. hooaja ja 10 000 euro suuruse teadusstipendiumi, selgub juba laupäeval õhtul kl 19.35, kui ETV ekraanile jõuab saate finaal.