Ladina keeles nimetatakse niisugust juhtumit terminiga fetus in fetu või loode lootes. See on erakordselt haruldane ja seisnebki selles, et üks kaksikute looteist mässitakse varajases arengufaasis justkui teise sisse ning see hakkab seal edasi kasvama. Mõlemad arenevad, aga kui ühest saab tavaline laps, siis tema sees kasvanud kaksik väärareneb ning on pigem käsitletav parasiidina. Daily Mail kirjutab, et kirurgid eemaldasid väärarenenud kaksikvenna loote ning poiss, kelle kõhus see oli, on hea tervise juures ja temaga on kõik korras.

Fetus in fetu juhtumeid on maailma ajaloos registreeritud umbes kakssada ja selline asi juhtub tavaliselt korra viie miljoni sünni jooksul. Üks teooria pakub välja, et alguses jagavad kaksikud emaüsas kasvades platsentat, ent väga varajases rasedusfaasis hakkab niinimetatud peremeeskaksik teist ümbritsema, see liigub tema kõhuõõnde ja nõrgemast kaksikust saab parasiit, kes kasutab eluspüsimiseks tugevama kaksiku verevarustust. Maailma terviseorganisatsioon liigitab fetus in fetu kusjuures selliste vähkkasvajate alla, mille puhul on kasvaja erakordselt hästi arenenud.

Fetus in fetu juhtumite puhul ei ole parasiitkaksik võimeline väljaspool teist last ise ellu jääma, kuna üldiselt ei ole tal vajalikke organeid. Ta on ka oma terve kaksiku elule ohuks, kuna mõlemad ammutavad eluks vajalikke toitaineid ja hapnikku läbi sama nabanoori. Nii võib normaalselt arenev loode nälga surra.

Sel korral tuvastasid arstid aga, et parasiitlootel oli aju. "Nägin üla- ja alajäsemeid ning tillukest pead, mille sees oli aju," ütles dr Thorat. "Samas ei olnud tal koljut."