Kljukin loodab, et spaahaiglast ingliskeelse nimega White Sails („Valged purjed“) saab maailma esimene haigla, mida ükski patsient külastada ei karda, vahendab GizMag.

Neljast purjetaolisest tornist ja laevakere-kujulisest alusrajatisest koosneva spaahaigla sarnasus laevaga küündib pealispinnast kaugemalegi, kuna kava kohaselt peaks sealne meditsiiniline personal hakkama kohustuslikus korras kandma madruseülikondi.

Kui kõik sujub plaanipäraselt, hõlmatakse hotell Tuneesia linnaarendusprojekti Economic City („ökonoomne linn“, sisult küll majanduslinn). See kujutab endast mastaapset ja auahnet kava ehitada suurel määral ümber riigi kirdeosas asuv linn Enfidha (Dar-el-Bey).

Kui polikliinik ei meeldi

„Ma reisin järgmisel aastal kosmosesse,“ selgitas Kljukin, viidates kavatsusele lennata Virgin Galacticu süstiku pardal laotusse. „Mu tervislikku seisundit kontrollitakse seetõttu iga kuue kuu tagant. Niisiis tean seda tunnet väga hästi — polikliiniku valgele hoonele lähenedes ei rõõmusta ma kunagi. Kuid ma sooviksin näidata maailmale sellist haiglat, kus pole ruumi hirmu jaoks.“

Kljukin kinnitab, et projekt saab kindlasti teoks ja et olemas on juba vähemalt üks investor. Seni pole aga avalikkuseni jõudnud mingisugust teavet spaahaigla sisearhitektuuri kohta ega isegi umbkaudset ehituskava — elementaarseid üksikasju, mille avaldamine taoliste projektide algusjärgus on olnud normiks. Seega soovitame täiendavate andmete avalikustamiseni suhtuda uudisesse mõningase skeptitsismiga.