Korgel on võtnud endale ambitsioonika ülesande muuta päikesepaneelide senine kohmakas vorm palju paindlikumaks. Tema ettekujutuses võiks päikesepaneelid tulevikus näiteks värvipüstoliga majade katustele või isegi akendele kanda, vahendab Novaator portaali VentureBeat uudist.

Elektrienergia tootmiseks kasutaakse nanoosakesi, mis on inimese juuksekarvast 10 000 korda õhemad. Seni ei ole küll midagi väga põrutavat ette näidata, sest väljatöötatud prototüübid suudavad elektrienergiaks muuta kõigest ühe protsendi pealelangeva päikesekiirguse energiast. Praegu kasutusel olevate päikesepaneelide kasutegur võib aga ulatuda isegi kuni 25 protsendini.

Korgeli sõnul suudaksid päikesepaneelid turul edukalt konkureerida, kui lahenduse efektiivsus tõuseks 15 protsendini. Tootmise alustamine tuleb plaani ilmselt alates kümneprotsendilise kasutegurini jõudmisest.

Korgel usub, et peagi jõuavad turule ka peaaegu läbipaistvad päikeseelemendid, millega saaks katta hoonete aknaid. Huvitavaid võimalusi leida ei ole töötava lahenduse olemasolul kuigi keeruline. Näiteks saaks päikeseenergiat neelavate nanoosakestega katta ka elektriautode kere ja salongi, nii et lõõskava päikese kätte pargitud auto oma akud täis saaks laadida.