Viimase 19 aasta jooksul on Hubble pildistanud mitmeid galaktikate kokkupõrkeid ja vastasmõjusid. Uuel pildil galaktikate triost nimega Arp 194 tundub, et galaktikad on lekkima hakanud. Arp 194 asub Kefeuse tähtkujus Maast umbes 600 miljoni valgusaasta kaugusel, vahendab Novaator LiveScience'i uudist.

Pildil nähtav helesinine riba on tegelikult galaktika väljaveninud osa, mis on täis vastsündinud siniseid tähti. Selline nähtus tekib, kui galaktikad mõjutavad üksteisest gravitatsiooniliselt.

Selliseid struktuure moodustavad mitmete galaktikate vahelised vastasmõjud on keeruka tekkega. Tõenäoliselt mõjutas süsteemi ka mõni varasem kokkupõrge või lähikohtumine teiste galaktikatega. Galaktikate kuju on omavaheliste gravitatsiooniliste mõjutuste tulemusena moondunud.

Uue pildiga tähistati Hubble'i kosmoseteleskoobi kosmosesse saatmise 19. aastapäeva. Teleskoop saadeti NASA ja ESA koostöös orbiidile kosmosesüstiku Discovery pardal aastal aastal 1990. Hubble on viimase 19 aasta jooksul läbi viinud enam kui 880 000 vaatlust ning teinud 570 000 pilti 29 000 objektist.