Ka selle idee taustal võivad olla maailmalõpu ootajate soovid leida peavarju, mis igasugustest tsunamidest elusalt välja pääseda võimaldaks, kuid Jet Capsule visandatud UFO on siiski mõeldud konkreetseks müügiartikliks, mis ka rahulikumates vetes elada võimaldaks.

Selle UFO läbimõõduks on 12,5 meetrit, veealuses pooles asuvad duši- ja magamisruum, vee peal aga luksuslikud eluruumid, alust on võimalik kindlasse kohta ankurdada, kuid selle ujuva koduga oleks teoreetiliselt võimalik ka maakerale ring peale teha.

Aeglaselt küll, sest liikumiskiirus on maksimaalselt 3,5 sõlme (6,5 km/h), jõuallikaks on aga Torqeedo Deep Blue 1800 elektrimootor, kirjutab Gizmag. Ujuvat alust on võimalik ka kompassi järgi sünkrooni panna, et isegi tugevas lainetuses õiget orientatsiooni säilitada.

Pardal olev generaator võimaldab vihma- ja merevett joogiveeks töödelda, laeva dekil on ka juurviljaaiake, mida sama süsteem kastab. Tegemist on küll sisuliselt kahekorruselise ujuva elamuga, kus on võimalik nautida vaadet nii merepinnal kui ka all.

https://www.jetcapsule.com/UFO

Prototüübi ehitamiseks otsitakse küll alles investoreid, et esialgu 800 000 dollarit leida, hiljem maksaks iga üksik ujuvelamu juba 200 000 dollarit, ehk oleks odavam tavalistest jahtlaevadest. Taustal on disainistuudio Lazzarini.

Vaata ka Jet Capsule varasemaid aluseid: