* Rasvasemat liha grillides on tulemus mahlasem. Kui soovid rasva vähem süüa, lõika see pärast grillimist ära. Nii on liha endiselt mahlane, kuid sa ei tarbi ebavajalikku rasva.

* Hea valik on nahata kana, kala ja aedviljad.

* Isevalmistatud kastmed on sageli tervislikumad kui ostetud. Maitsestamata jogurtist, küüslaugust ja kurgist tehtud värske kaste on lisaks ka maitsvam ning ei sisalda ebavajalikke lisandeid.

* Piiri peaksid pidama alkoholiga, seda nii kalorite kui ka tervise mõttes. Kas liigne tarbimine on seda väärt? Esita endale see küsimus enne joomist, mitte pärast.

* Sageli ei ole probleemiks mitte grillitav toit, vaid sinna juurde tarbitud lisandid.

* Eelista kalorivaeseid jooke, jäta mahlad ja morsid vahele.

* Eelista kvaliteeti kvantiteedile.

* Väldi valmis marinaade, valmistades marinaad ise õlist, sojast ning värsketest maitsetaimedest.

* Magustoiduks eelista jäätise asemel grillitud puuvilju.